Første offisielle oppdrag for påtroppende fylkesrådmann

Jan Sivert Jøsendal på Eplefest september 2018. Foto: Bø Blad

Jan Sivert Jøsendal på Eplefest. Foto: Bø Blad

Påtroppende fylkesrådmann for Vestfold og Telemark fylkeskommune, Jan Sivert Jøsendal, åpnet Norsk Eplefest på Gvarv i helga.

01.10.2018

– Det en stor ære for meg å få åpne denne festivalen som skaper så mange positive assosiasjoner og ringvirkninger for hele fylket. Eplefestivalen er kanskje høstens viktigste arrangement i Midt-Telemark. Den synliggjør en viktig næring i regionen og er, vil jeg tro, med på å gjøre alle dere som bor her litt ekstra stolte av bygda deres, sa Jøsendal i sin åpningshilsen.

Han brukte anledningen til å snakke med utstillere, arrangører og tilskuere – og til å smake på noen av godsakene.

– Det er fint og lærerikt å møte mennesker med ulike roller og interesser inn mot fruktnæringen, sa Jøsendal som traff både politikere, fruktdyrkere, folk fra næringslivet, organisasjonslivet og flere andre på festivalen.

Dette er Jøsendals første offentlige oppdrag som påtroppende fylkesrådmann for det kommende nye fylket.

Foto: Gro Birgitte Røiland, Bø blad